måndag 14 januari 2013

Förberedelser

Helt färdig efter fullspäckad dag. Två besök på special MVC på Östra, ett hos läkare och ett hos BM. Dock var de utspridda så vi åkte kl 11 och kom hem kl 17...Kl 17:30-22 hade vi sedan en BM hemma hos oss (från en privat mottagning som vi fick nys om förra veckan. Dyrt, men ÄNTLIGEN någon som är flexibel och kunde göra hembesök!). Hon körde förlossningsförberedelser och teori. Väldigt komprimerat med fyra timmars proppning, men nu är vi fullmatade och preppade (och framförallt lite tryggare) med förlossningsställningar som funkar för min rygg, massageteknik och saker att tänka på. Känns skönt! Tänk att det ska krävas privata aktörer för att få det stöd man behöver.

Bebis verkar må fint. Hn har dock inga planer på att ta sig ut. Inga förvärkar, ingen slempropp som har gått och den himlans livmodertappen är fortfarande helt omogen, så igångsättning just nu var det inte tal om. Däremot bokades en tid den 25e, om inget har hänt innan dess. Om inte annat så är det i alla fall skönt att tiden är bokad - nu finns åtminstone ett bortre mål. Så, kära vadslagare, jag tror minsann att det blir jag som vinner! :-)

2 kommentarer:

  1. Åh vad skönt att ni äntligen fick stöd av en barnmorska!!

    Battans, envetna bebis, men nu kan ni iaf räkna ner, nu går ni mot sista barnfria helgen, tänk vad knepigt och smått obegripligt, men nästa helg är ni tre!

    Kramar
    Soffi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jättekonstig känsla. Att det liksom no matter what är så att vi är föräldrar om max två veckor. Overkligt, minst sagt.

      Kramar!

      Radera