onsdag 6 februari 2013

Namnångest

11dagar gammal har lillan äntligen fått sitt namn! Hon har i och för sig haft det hela tiden, men idag bestämde vi oss för att verkligen bestämma oss. Svårt beslut, ett namn står ju så mycket för ens identitet! Och hon ska ju heta det hela livet...lite ångest. Men nu känns det bra, namnet hon fick är mjukt och passar henne. Även om fröken råkar vara en mycket bestämd dam med noll tålamod...men mjuk, det är hon ändå, på alla sätt och vis! Så, välkommen till världen igen, lilla N! Hoppas du blir nöjd med dina föräldrars val av namn.

6 kommentarer:

  1. Jättefint namn! Helt perfekt på en perfekt liten människa <3
    Kramar till er alla tre!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det känns väldigt bra nu när det är bestämt! Hon verkar trivas med det. Puss

      Radera
  2. Klart hon blir! Jättefint! Och hon ser ut som en N!! Kram, e

    SvaraRadera
  3. Åh vad vi längtar efter att träffa er! Men även om ni skulle orka så får vi hålla oss ifrån lilla N, eftersom Elin o vi fått influensa eller något annat elakt virus. I går tyckte jag att hon hade ont av hostan och lät ansträngd på andningen, så vi åkte till Halmstad med henne där hon fick inhalera adrenalin. Men hon är pigg o glad o äter på, så vi fick med oss en sån där manick hem, så hoppas vi att vi slipper fler sjukhusbesök!

    Vad skönt det såg ut när ni var ute med vagnen, men fy för att ryggen fortfarande plågar! Tror de ff på självläkning, eller har de någon plan? Hoppas att du får all hjälp du kan få på alla plan, och även om det är skönt att få hjälp längtar jag oxå till den dagen du känner att du kan ta hand om henne själv, det får firas med cava! :)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Klart vi firar med cava - snart!! För snart ska alla vara friska, både bebisar, mammor, pappor o mormödrar!

    Kramar

    SvaraRadera